Jobba hos oss

gruppfoto

Att arbeta vid METLAB

Kännetecknande för METLAB är vårt kvalitetstänkande samt stora personella och mättekniska resurser som resulterar i en stor variation i de uppdrag som erbjuds våra kunder. Kännetecknande är också produktverksamheten med egen verkstad för utveckling och tillverkning av mätutrustningar för emissionsmätning samt METLABs ackrediterade kalibreringslaboratorium. Arbetet som mätkonsult innebär planering och genomförande av mätuppdrag vid industrier och värmeverk samt utvärdering och rapportskrivning. Arbetet förutsätter grundläggande kunskaper i naturvetenskapliga och tekniska ämnen samt datakunskap. Mätuppdragen innebär en hel del resor med bil inom landet. Arbetet kan vara fysiskt krävande och arbetsdagarna kan ibland bli långa. Välkommen att kontakta oss för en eventuell anställning även om vi för tillfället inte annonserar om lediga tjänster. Skicka i så fall ditt CV till någon av våra kontorschefer enligt nedan.

Enköping: lars.mansson@metlab.se
Falun: per.abrahamsson@metlab.se
Skelleftehamn: lennart.hallgren@metlab.se

Aktuella lediga tjänster

Enköping

Till vårt kontor i Enköping söker vi nu en Miljöingenjör som ska arbeta med emissionsmätningar och miljöbesiktningar.
Arbetsuppgifterna utgörs av planering och genomförande av mät- och besiktningsuppdrag, utvärdering, rapportskrivning samt underhåll av mätutrustning. Tjänsten innebär en hel del resor med bil och arbetet på fältet kan vara fysiskt krävande med hantering av mätutrustning i industrimiljö.

Utbildning vid högskola eller universitet med inriktning mot teknik, energi eller miljö är ett krav. Erfarenhet av arbete med inriktning mot yttre miljö vid industri, myndighet eller konsult är en merit.

Du bör ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör också vara flexibel beträffande resor och övertidsarbete.
B-körkort erfordras.

Kontaktperson: Lars Månsson, 010-155 05 61.
Välkommen med din ansökan senast 2018-08-31 till info@metlab.se